Mind Your Energy vandt to priser……

Skrevet af Sidsel Kirketerp 31-05-2016

Det var en spændt gruppe drenge, der drog fra Herredsvang til København, for at deltage i prisoverrækkelses festen for Mind Your Own Business initiativet, lørdag d. 28.maj

Energidrik med holdning
Mind Your Own Business er et nationalt projekt hvor drenge i alderen 13 – 17 år, kan få hjælp til at starte deres egen mikrovirksomhed. Der er for øjeblikket 7 små virsomheder i gang.
I Herredsvang har en gruppe udviklet enrgidrikken Mind Your Energy, der samtidig med at det er en energidrik der smager godt, også sætter fokus på de fordomme vi alle sammen går rundt med, om hinanden.

Skriger af identitet og mening
Ved prisoverrækkelsen hvor der blev uddelt 8 forskellige priser, var der hele to priser til Mind Your Energy ''Æresprisen 2016'' og prisen for ''Økonomisk vækstpotientiale''
Begrundelsen for æresprisen var, med dommerkomitéens ord, at ” Mind Your Energy "skriger identitet og mening og Mind Your Energy har allerede opnået stor eksponering af deres nye energidrik. Stort tillykke til Mind Your Energy fra Aarhus! Fantastisk arbejde, drenge - vi glæder os til at følge jer ”

Selvtillid og erfaring er en kæmpegevinst
17-årige Arnaud fra Herredsvang var med til at præsentere deres projekt for de andre deltagere.

I den forbindelse sagde han: ""Da jeg stod på den her scene for otte måneder siden, var jeg ved at skide grønne snemænd, men nu?” Han behøver ikke sige mere, før salen bryder ud i klapsalver - for i dag står han og kollegaerne og stråler med selvtillid, når de præsenterer deres resultater og udvikling foran det store publikum til Business Award 2016.

Arnaud siger også om deres idé…"Vi vil gerne have at folk tænker - det her er interessant - det her er noget, vi gerne vil snakke om. Jeg vil prøve at inspirere dem gennem fordomme - ikke bare gennem det, at jeg sælger, eller er i en forretning - det får jeg ikke noget ud af, det er bare ligesom at blære mig lidt,"